ankil

Ann-Christine Mårtensson

Member | Last logged in at

Inne på tredje asken

nu och vet väl inte direkt om jag märker någon stor förändring. Visserligen har jag tagit kapslarna i 63 dagar nu så det är ju nästan hela 30 dagar kvar och det står ju 90 dagars användande innan skilnad ska märkas, så än finns hoppet. Var och klippte mej för några dagar sedan och min frisör nämnde inget om att hon märkte någon förändring. Däremot påstår min man att han märker att det är färre hårstrån i avloppet i dusch och vask, så kanske en förändring är på gång? 

Njaaa

Är nu en bit inne på andra asken och vet inte riktigt men jag tycker nog att det är lite färre hårstrån på badkasgolvet när jag tvättar håret, men jag är inte riktigt säker. Dock sa min make när han städade i badrummet i fredags att det var färre hårstrån i avloppsröret från badkaret, så kanske det stämmer ändå. Vi får väl se.

Märker inga obehag eller biverkningar, inget kli eller liknande. 

Då sätter vi igång då

Paketet hämtat och igår började jag käka kapslarna. De är ganska stora men slinker ner lätt och jag kommer att ta mina efter frukosten. Nu gäller det bara att lyckas komma ihåg att ta dom varje dag och hålla tummarna för att de gör nytta! Jag förväntar mej att skillnaden ska vara synlig för blotta ögat så jag kommer inte att dokumentera mitt håravfall, märker jag inte någon skillnad på hårets kvalité och på hur det känns och ser ut så anser jag att tabletterna inte fungerar. För att jag ska själv köpa dom och fortsätta använda dom så tycker jag att skillnaden ska synas tydligt.