annadahlgrensvensson

Anna Dahlgren Svensson

Member | Last logged in at

Jobbar som Swingtrader

Inget nytt i håret

Har inte märkt något men vad jag förstår så bör man ha ätit pillren cirka 3 månader innan det ger resultat och jag har 3 veckor kvar innan pillren är slut. Lite synd att behöva avge testresultat lite för tidigt innan jag absolut vet om det har hjälp eller ej. Tyvärr så märker jag inte något varken på håret eller naglarna. Hade hoppats på något litet under.

Ingen skillnad på håret men brännande mage

Vill så gärna att det skall hända något med håret men inget än så länge. Mitt stora problem är att jag har fått en brännande mage och även upp mot bröstet. Det kommer på kvällen och håller på tills jag lagt mig. Har aldrig känt sånt här tidigare och det började bara drygt en vecka efter jag började med pillren. Har funderat på att avbryta det hela men än så länge kämpar jag mot den brännande smärtan. Är inte alergisk mot något födoämne vad jag vet men det måste vara något i pillren som jag inte mår så bra av. Någon annan som har samma problem?

Lyckans hår!

Känner mig utvald som gratis får pröva detta preparat som jag aldrig tidigare kommit i kontakt med. Blev lite förfärad när jag såg hur stora pillren var men det har inte varit några som helst problem med att svälja dessa. Som sagt det tar ett antal veckor innan man kan se resultat och resultat det vill jag se!

Enda gången jag verkligen kände att något gav resultat på håret, det var när jag var gravid. Tjockt härligt friskt hår som till min fasa föll av i massor när sonen väl var född. Som alla andra testare så önskar jag att Priorin verkligen fungerar för mitt hår.

Anna