annahallbergkarlsson

Anna Hallberg Karlsson

Member | Last logged in at

Friskare hår

Är nu inne på tredje asken av Priorin- märker faktiskt skillnad nu. Har ganska många kapslar kvar så jag lever på hoppet om att det ska bli ytterligare effekt om ett par veckor. Håret ser friskare ut. Jag har medvetet låtit bli att byta schampo för att kunna utvärdera hårkvalitén. Upplever att jag inte behöver tvätta håret lika ofta nu som förut, håret känns inte lika fett längre. Håret är starkare på något vis- när jag blåser håret är det lättare att styla. Visst tappar jag hår fortfarande men det är nog normalt håravfall, dvs förväntat trots allt.

Normalt håravfall

Märker ingen större skillnad på håravfallet. Sparar håret i små kuvert för att kunna utvärdera senare. Kanske är det så att min upplevelse av att mitt håravfall var stort egentligen bara är normalt håravfall. Ger inte upp hoppet om att Priorin ändå är bra för hårkvalitén. Ska snart till frissan och väntar spänt på att få ett utlåtande av henne.

Normalt håravfall

Märker ingen större skillnad på håravfallet- kanske är det så att jag inte har tappat så extremt mycket tidigare utan det har varit mera normalt håravfall. Det är ju normalt att tappa hår varje dag. Svårigheten är att mäta mängden- men jag sparar dem fortsättningsvis i små kuvert för att utvärdera längre fram. Ger inte upp hoppet om att Priorin ända är bra för både håravfall och hårkvalitén. Ska snart till frissan och jag är mer spänd på att höra om hon märker skillnad.

Mäta håravfall

Kapslarna slinker ner och jag är förväntansfull. Har läst andra testpersoners uttalande och tycker att det vore bra att mäta håravfallet på något vis. Bra tips för att mäta håravfall var ju att spara i ett kuvert- det ska jag börja med.