emmarennerhorn

Emma Rennerhorn

Member | Last logged in at

Utvärdering.

Jag har också svårt att lämna en ordentlig utvärdering då jag slutade efter 1,5 ask. Blev allt för illamående och snurrig. Men det gick över när jag slutade med de, så slutförde aldrig testet tyvärr. Det e tråkigt, då jag testat andra "hårtillskott" innan som jag gillat och inte mått illa av.

Fredag och inne på andra kartan!

Det rullar på med tabletterna, har bara glömt ta dom en dag. Haha. Det är bra för att vara jag. Dock märker jag ingen skillnad än, tror jag. Dock läste jag att nån hade mått illa, det har jag också. Vet dock inte om det är tabletterna eller vad det kan bero på. Men mått illa på dagtid, nästan bara innan lunch, lite yrsel och svårt att äta. Har nu gått några dagar utan att jag känt nåt av illamåendet, så jag får väl hoppas att det var nåt virus!

nu ska jag ta och njuta av min lediga dag! Ta hand om er. Trevlig helg!

Start

Fick hem priorin i söndags, så nu är det tredje dagen jag tar tabletterna. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir. Har alltid haft ett tjockt, livfullt hår, men på sista tiden har jag tappat väldigt mycket hår. Min sambo klagar på att det är hårstrån överallt och det är nästan så jag inte kan ha utsläppt, för då känns det som håret bara faller av.

Min önskan är att håret ska bli som det en gång varit, långt, tjockt och livfullt! Får se hur tre månader av priorin påverkar håret!