evot77

Tove Jacobsson

Member | Last logged in at

Om att inte kunna undvika det oundvikliga säger jag: händer det så händer det...

två dagar kvar!

Jag är snart färdig med kuren och är nöjd med resultatet. Jag tappar inte alls lika mycket hår längre. Jag har tom varit och klippt mig i helgen vilket jag inte gjort på över ett år. Detta pga att jag tappat så mycket hår och varit öm i hårbotten. Jag är glad att detta har hjälpt mig. Kan rekommendera andra att prova men det verkar olika om det hjälper.

Ask 2 snart slut!

Tycker som en del andra här att jag tappar mindre hår och att det börjat växa ut nytt "stubbigt". Tycker inte att jag är lika öm i hårbotten längre heller. Har till och med börjat fundera på att klippa mig vilket jag inte velat tidigare eftersom det varit så ömt. Hoppas det håller i sig och blir ännu bättre.

Bättre hår önskas!

Har ätit priorin drygt en vecka nu. Tog kort innan jag började för att kunna jämföra. Till vänster hårborstning, sen hår i sil efter tvättning, sen borstning efter tvättning. Glömde tyvärr ta kort på borstning när håret torkat. Brukar vara ännu mer då! Hoppas verkligen dessa tabletter hjälper. Skulle nog aldrig prova dem om jag fick köpa dem utan att veta om de funkar.