jennyjansson

Jenny Jansson

Member | Last logged in at

sista veckorna nu! super nöjd!

nu är jag inne på sista veckorna! jag är super nöjd jag har inte fått mer hår men hårstråna har blivit tjockare å det tack vare priorin, har även sett skildnaden på utväxten, det har för dubblats än vanligt. jag har inte tort å livlöst hår längre utan nu tycker jag om mitt hår kommer att köpa å fortsätta med priorin glad testare. :-)

Bästa!

har nu 3 dagar kvaqr på ask 2! mitt hår har fått mer lyster än tidigate å vuxit dubbelt så mycke än tidigare. håret är inte torrt å livlöst länger heller kommer att fortsätta med priorin efter test perioden,,, till å med har mina naglar blivit hårdare å de växer så det knakar!!! stort tack priorin :-)

Glad

Fick hem Priorin packetet i torsdags så jag är nu i full fart å testar desse kapslar! i dag är det onsdag och det har gått snart en vecka! Faktist så tycker jag det skett förändring redan tycker att mina hårstrån blivit lite tjockare! (Kan ju vara inbillning också men det tror jag inte på) Jag tror faktist att hårstråna är tjockare nu KUL :)

Hoppas

Jag hoppas att Priorin ska fungera har sprött torrt å livlöst hår har även hår av fall! Kul att jag fick vara med att testa! detta ser jag fram imot :) Spännande :)