sista dagen

SÅ NU HAR JAG ÄTIT DE 2 SISTA TABLETERNA AV DE 3 ASKARNA, MEN KAN TYVÄRR INTE PÅ STÅ ATT JAG SER NÅGON SKILLNAD, SKA FÖRSÖKA LÄGGA UT 2 BILDER, EN FR 1.A DAGEN O EN FRÅN SISTA

två dagar kvar!

Jag är snart färdig med kuren och är nöjd med resultatet. Jag tappar inte alls lika mycket hår längre. Jag har tom varit och klippt mig i helgen vilket jag inte gjort på över ett år. Detta pga att jag tappat så mycket hår och varit öm i hårbotten. Jag är glad att detta har hjälpt mig. Kan rekommendera andra att prova men det verkar olika om det hjälper.

Plötsligt har det hänt !

Efter en längre tids användande av priorin har mitt hår vaknat till liv.Tappar knappt några strån.Håret är tjockare och dessutom har mina lockar kommit fram.Helt magiskt :) Ska jag vara helt uppriktig, var jag ganska skeptisk till dessa piller.Men nu är det bevisat,ialla fall i mitt hår.Jag kommer att fortsätta med priorin :)

Utvärdering.

Jag har också svårt att lämna en ordentlig utvärdering då jag slutade efter 1,5 ask. Blev allt för illamående och snurrig. Men det gick över när jag slutade med de, så slutförde aldrig testet tyvärr. Det e tråkigt, då jag testat andra "hårtillskott" innan som jag gillat och inte mått illa av.

Nu är testperioden slut

Jag är nöjd med resultatet av Priorin. Nu tappar jag inte håret och har fått ett glansigt och mjukt hår. Jag tänker fortsätta att äta Priorin, det är en sak som är säker. 

Innan jag började så var mitt hår stripigt och livlöst och efter varje tvätt så kändes det som om jag hade blivit skallig. 

Testresultat av Priorin

Jag äter fortfarande min tredje paket Priorin och det är lite svårt att lämna utvärdering när jag har inte gjort hela kuren.         Men även om inte hela kuren är avslutat märker jag skillnad i att håret har friskare struktur, är blankare och växer mycket snabbare än innan. Det positiva är också, att jag inte tappar så mycket hår som tidigare. Det växer massor av nya fina små hårstrå, som jag blev glad för. Även min frisör märkte förbätring.Jag märkte att även naglar blev hårdare. Jag ska fortsätta äta Priorin i halvår, för att verkligen ge det tid. Jag tror det behövs äta kapslar längre tid än 3 månader, att uppnå bra resultat. Jag definitiv kommer att rekommendera Priorin till andra och jag är själv nöjd att kunde testa de.

Sista asken!

Precis påbörjat sista asken men märker ingen större skillnad:( Eventuellt lite lite lite mindre håravfall vid tvätt. 

Och så känns det lite konstigt att lämna en utvärdering när man har en hel ask kvar och inte gjort hela kuren!?

sista veckorna nu! super nöjd!

nu är jag inne på sista veckorna! jag är super nöjd jag har inte fått mer hår men hårstråna har blivit tjockare å det tack vare priorin, har även sett skildnaden på utväxten, det har för dubblats än vanligt. jag har inte tort å livlöst hår längre utan nu tycker jag om mitt hår kommer att köpa å fortsätta med priorin glad testare. :-)

Trist

Nu är jag inne på sista förpackningen. Och vilken besvikelse detta är.

Istället för en förbättring så upplever jag att håret blivit sämre. Tappar massor med hår och är fortsatt trist. Ingen glans o lyster o tunnare än nånsin.

Blaha.

Inget nytt i håret

Har inte märkt något men vad jag förstår så bör man ha ätit pillren cirka 3 månader innan det ger resultat och jag har 3 veckor kvar innan pillren är slut. Lite synd att behöva avge testresultat lite för tidigt innan jag absolut vet om det har hjälp eller ej. Tyvärr så märker jag inte något varken på håret eller naglarna. Hade hoppats på något litet under.

Final box

Är nu inne på tredje och sista asken.

Jag måste tyvärr säga att det fortfarande är för tidigt än gällande mängd och kvalité. Lite besviken är man då man hade stora förhoppningar på detta kosttillskott. Det positiva är att jag inte tappar lika mycket hår som tidigare! :) Denna nyhet glädjer även min sambo som slipper hitta mitt hår över hela lägenheten!

Börjat på tredje asken

Har nyligen börjat på tredje asken Priorin. Har inte själv sett någon förändring i hårets kvalitet eller tjockhet. Fortfarande en hel del hår i duschsilen :-( .  Klippte mig för två veckor sedan hos min frissa som klippt mig i flera år. Inte heller hon märkte någon skillnad, tyvärr. Men ännu kvar i sista asken och hoppet är det sista som försvinner :-)

Friskare hår

Är nu inne på tredje asken av Priorin- märker faktiskt skillnad nu. Har ganska många kapslar kvar så jag lever på hoppet om att det ska bli ytterligare effekt om ett par veckor. Håret ser friskare ut. Jag har medvetet låtit bli att byta schampo för att kunna utvärdera hårkvalitén. Upplever att jag inte behöver tvätta håret lika ofta nu som förut, håret känns inte lika fett längre. Håret är starkare på något vis- när jag blåser håret är det lättare att styla. Visst tappar jag hår fortfarande men det är nog normalt håravfall, dvs förväntat trots allt.

Inne på tredje asken

nu och vet väl inte direkt om jag märker någon stor förändring. Visserligen har jag tagit kapslarna i 63 dagar nu så det är ju nästan hela 30 dagar kvar och det står ju 90 dagars användande innan skilnad ska märkas, så än finns hoppet. Var och klippte mej för några dagar sedan och min frisör nämnde inget om att hon märkte någon förändring. Däremot påstår min man att han märker att det är färre hårstrån i avloppet i dusch och vask, så kanske en förändring är på gång? 

Priorin

Jag har använd redan 2 förpackningar av Priorin, varje dag åt jag 2 kapslar och i början märkte jag ingenting.Det hände inte något förbättring alls.Jag hade tunna hår,matta och jag har tappat väldigt mycket hår.Nu har jag börjat på 3 förpackning av Priorin och nu börjar jag se skillnad på mitt hår.Dem börjar få nytt liv, är mer glansiga och som mest är jag glad är att jag tappar inte så mycket hår längre som innan. Var jag nyligen hos min frisör och hon också tyckte förbättring av mitt hår och undrade vad jag gör. Mest är jag glad att det växer nya hår, man kan se,men dem är jätte korta hårstrå fortfarande. Det jag också märker är att håret växer mycket snabbare nu. Jag har redan köpt fjärde förpackning och tänker deffinitiv fortsätta vidare att äta kapstar.Jag är mycket nöjd, tack att jag fick testa dem mirakel kappslar.

Sista boxen

Är inne på min sista ask nu och märker inte så stor skillnad , kanske ev att håret har blivit lite blankare. Håller tummarna att det sker ett mirakel dem sista veckorna nu