3 asken

Ja nu är jag inne på 3:dje asken och inser att jag nog hade för höga förväntningar på priorin. Det positiva är att mitt hår känns starkare och ser blankare ut. Det negativa är att jag fortfarande tappar ganska mycket hår även om det minskat lite så hade jag hoppats på mirakel!! Ska bli spännande att fortsätta den sista månaden.

Priorin efter 2 askar

Jag har ätit 2 askar priorin och är inne på min tredje-tyvärr så har jag inte märkt någon skillnad. Håret har blivit mjukare men det kan även bero på att jag bytt schampoo.  Tittar i silen var gång jag tvättat håret och ser ingen minskning-även när jag borstar håret. Härom veckan träffade jag på en vän som jag inte sett på ett par månader och hon tyckte jag blivit tunnhårig.....hemska tanke! Men själv tycker jag inte det-har ju klippt mig lite annorlunda mot sist. Jag skall låta henne titta närmare om ett tag igen och se ifall åsikten är den samma. Så tyvärr kan jag ej rekommendera priorin eftersom det ej gett någon effekt på mig. Susann

Priorin

Är nu inne på tredje ask. Måste säga att jag inte märker någon skillnad precis.Håret är inte tjockare, tycker inte att det växer något nytt i hårbotten. Kanske tappar jag lite mindre. Ska se vad som händer efter 3:e ask. Fortsätter  jätte gärna. Dom smakar ju choklad!!!!! 

Vilket fantastiskt resultat!

Jag har nu testat Priorin i två och en halv månad, och det är rent otroligt vilken skillnad det har blivit! Jag brukade fälla massor med hår, när jag tvättade håret blev det omkring fyra stora tussar som lossnade under tvättens gång, trots att jag hade borstat igenom håret före tvätten. Nu blir det knappt två små tussar, och väldigt lite när jag borstar håret. TACK Priorin!!!! :-)

Priorin

Jag har nu börjat på 3.e kartongen och inte märkt så stor skilland. Kanske tappar jag något mindre hår men det är knappt märkbart tyvärr. Håret är fortfarande väldigt frizzigt. Kul att få vara med och prova och det är ju fortfarande nästan 1 månad kvar att äta.

MÄNGDER av nytt hår!!!

Får väl erkänna att jag var mer än skeptisk till detta preparat, och hade jag inte blivit utvald som testpilot hade jag definitivt inte köpt det. Men milde tid så mycket nytt hår jag har på utväxt! Hårfrisörskan sa i måndags att hon aldrig sett så mycket hår som är på utväxt hos någon annan. Utväxterna är i massor av olika längder, så Priorinet har förmodligen inte bidragit till uppkomsten av det hår som är ganska långt, men det har sannerligen gett håret raketfart i växandet och jag har massor av hår på utväxt även i hårbottnen! Känner mig som ett troll, för håret spretar åt alla håll överallt ;) Dock tycker jag fortfarande att håret blir snabbare fett än tidigare, men det får det väl vara värt.

2 månader

Började samma dag (26/9)som jag fick hem provpaketen, och har just börjat på paket nr 3.

har inte märkt ngn skillnad, men ser fram emot när de 3 månaderna gått till enda och då se om det finns någon synlig skillnad, i så fall lär jag köpa Priorin och ta i fortsättningen.

 

Priorin

Jag blev så himla glad att bli uttagen att få testa Priorin :)

Tappade äckliga mängder hår efter sommaren, men tyvärr måste jag säga att jag fortfarande tappar lika mycket efter nästan två månaders användning. Plockar kudden ren från hårstrå innan jag lägger mig och får handen full av hår om hårstrån om jag drar den genom håret. Ser inte heller att det växer ut många nya små strån.  Jag är besviken men hoppas på den sista asken...

Märker skillnad

Även om inte hela kuren är avslutad, märker jag skillnad i att håret har fått en fastare  och friskare struktur efter att drygt 2/3 av tiden gått. Har inte fått "nytt" hår:) men det fastnar inte lika mycket hår i borsten längre, så viss skillnad tror jag i att jag tappat färre hårstrån trots allt. Nu bytte jag i höstas även schampo men tror inte att detta har påverkat i den grad att testen för mig skulle vara missvisande. Så hittills mycket nöjd med resultatet OCH det är trots allt idel nyttigheter man får i sig via Priorin vilket är positivt för hälsan totalt sett!!

Ask 3 påbörjad

Har börjat på ask tre. 

Tycker att jag tappar lika mycket hår som förut, men det har blivit glansigare, ser inte lika livlöst ut och jag behöver inte tvätta det lika ofta. Och det är ju ett plus. Men jag hade väl hoppats på att håret skulle bli tjockare och inte falla av i samma omfattning. Men det är ju en ask kvar, så det kanske kommer...

Två månader med Priorin

Jaha, då har jag ätit Priorin i två månader. Jag tappar fortfarande lika mycket hår och inte det minsta lilla nya hårstrå har kommit. Jag var hos frissan idag och jag bad att hon skulle titta efter ordentligt men hon såg inte något nytt.

Däremot så tycker jag att håret har fått en annorlunda kvalitet. Det har blivit mjukare och lenare, men det var ju tjockare hår som jag hoppades på. Jag har lovat mig själv att fortsätta äta Priorin i ett halvår för att verkligen ge det tid.

Två månader med Priorin

Jaha, då har jag ätit Priorin i två månader. Jag tappar fortfarande lika mycket hår och inte det minsta lilla nya hårstrå har kommit. Jag var hos frissan idag och jag bad att hon skulle titta efter ordentligt men hon såg inte något nytt.

Däremot så tycker jag att håret har fått en annorlunda kvalitet. Det har blivit mjukare och lenare, men det var ju tjockare hår som jag hoppades på. Jag har lovat mig själv att fortsätta äta Priorin i ett halvår för att verkligen ge det tid.

Positivare nu.....

Snart slut på ask nr 2 och tycker mej märka lite förändring till det bättre. Har varit väldans negativ tidigare men börjar så smått ändra inställning. Det beror säkert på dåligt tålamod. Det ska ju ske en förändring NU  :-)

Hur som helst så känns håret lite tjockare och mer lättskött men tyvärr blir det "fett" mycket snabbare. Kommer i alla fall att kasta mej över ask 3 om några dagar och ser med spänning fram emot sista månaden.

Fungerar

Visst fungerar det på mitt hår iallafall. Ask 2 är slut och nu går jag in på sista provasken. Kommer att köra vidare efter denna provomgång. Vågar inte sluta nu när mitt hår har fått spänst och lyster.

Ask 2 snart slut!

Tycker som en del andra här att jag tappar mindre hår och att det börjat växa ut nytt "stubbigt". Tycker inte att jag är lika öm i hårbotten längre heller. Har till och med börjat fundera på att klippa mig vilket jag inte velat tidigare eftersom det varit så ömt. Hoppas det håller i sig och blir ännu bättre.

Bästa!

har nu 3 dagar kvaqr på ask 2! mitt hår har fått mer lyster än tidigate å vuxit dubbelt så mycke än tidigare. håret är inte torrt å livlöst länger heller kommer att fortsätta med priorin efter test perioden,,, till å med har mina naglar blivit hårdare å de växer så det knakar!!! stort tack priorin :-)

snart slut på ask 2

       Nästan slut med andra asken men det är inte så mycket skillnad. Jag tappar mindre hår men faller ändå mycket, det har börjat att komma nya hårstrå och jag hoppas att det blir mycket bättre med den sista asken. Jätte glad att prova Priorin och hoppas att håret bli starkare.