ask 2

Håller med Johanna att det började och klia ordentligt i hårbotten efter några veckor. Det ska bli mycket spännande och se hur (skäggstubben) i hårbotten kommer att bli, tappar fortfarande mycket hår men eftersom jag nu märker att det kommer nytt så känns det mycket bättre och jag ser fram emot det nya hårets struktur..En fråga dock är det någon annan än mig som fått ändrad hy, jag har fått lite plitor i ansiktet frmför allt kring munnen...

 

mycket tätare

Efter 3 veckor kliade det hemskt mkt i hårbotten, men efter ngn vecka minskade det. Jag måste dock tvätta håret mkt oftare för att det inte skall kännas fett i hårbotten eller klia. Håret växer nu, när jag är inne på 3e asken så tätt där det tunnades ut, att jag inte tänker på det alls.

Inne på andra asken

Första asken är nu uppäten, men jag märker ingen större skillnad än. Konstigt nog så verkar det som att håret är lite mindre torrt och flygigt. Tyvärr så tappar jag fortfarande massor med hår. Om två veckor ska jag till frissan och klippa mig och då ska jag be att hon tittar efter om det kommit några nya strån i hårbotten. Nåja, det är ju fortfarande nästan två månader kvar på testet så om det händer något så borde det ju märkas inom den tiden.

Ask 2

Tja, det här ger ju inget än som jag märker. Håller med en annan bloggare som undrar vad man stoppar i sej. Märks det ingen skillnad när ask 2 är slut så får det vara.

Andra asken

När ska skillnaden märkas ? Är inne på ask två och ser ingen förändring.Finns vetenskaplig test på priorin ,vem och hur många har testat detta ? Funderar vad jag stoppar i mig egentligen.Jag fortsätter ett tag till,händer inget är det här inget för mig.

Då är man inne på ask 2

Tappar mindre hår gör jag definitivt inte ännu. Har egentligen inte märkt någon större skillnad än, bortsett från att håret blir snabbare smutsigt/fett (någon som upplevt detsamma?). Har långt hår och har alltid tvättat det varannan dag, såvida man inte varit svettig givetvis, men nu krävs tvätt varje dag. Fortsätter med mina tabletter och väntar spänt på att märka skillnad framöver.

Ask 1 slut

Och är inne på den andra...

Vet inte om det har blivit något större resultat - än... Vill nog inbilla mig att det lossnar lite mindre hår, men det är svårt att avgöra... Hoppas att det syns tydligare resultat efter ask 2 :)...

tanke

priorin borde ge mer håväxt över hela kroppen...tabletterna vet ju inte att de ska till huvudet.

Första asken slut.....

Nu är första asken slut. Har slutat tappa massor av hår. Har även fått några nya hårstrån :) Håret känns mer livfullt och blankare. Inga problem med att svälja tabletterna. Ska till frissan om en vecka, får se om hon märker någon skillnad. Nu återstår det två förpackningar och förhoppningsvis mer hår....

Dagarna går...

Har nu satt i mig alla tabletterna i den första asken med Priorin samt några på karta ett ur ask två. Jag tappar mycket mindre hår, men har blivit öm i hårbotten. Imorgon bitti är det dags igen att spara veckans hårborstehår i ett kuvert. Återkommer med bild...

Första ask

 Jag är nästan färdigt med första asken men det märks ingen skillnad.Jag tappar mycket hår fortfarande så jag hoppas att det ska bli något skillnad nästa månad.