1a asken Priorin slut!

Nu ikväll tog jag sista kapseln i första paketet av tre. Jag kan inte säga att jag märkt någon skillnad direkt. Håret har i och för sig växt en del men det kan även bero på kosten jag äter som på Priorin. Mängden hår jag tappar verkar vara konstant än så länge.  Läste tipsen och vad jag kan förvänta mig efter 4v och jag har känt igenom min hårbotten noga men inte märkt att något är på gång. Men jag ger inte upp hoppet! Det skall bli spännande att se vad nästkommande månad för med sig!

Första asken tom

Ingen märkbar skillnad än så länge. Fortfarande mycket hår i duschsilen :-(. Hoppas, hoppas att detska fungera så småningom. En del verkar det fungera på, men ännu har varken jag eller min omgivning märkt att håret ändrats något, varken i fyllnad eller glans. Håller tummarna hårt för ett tjockare hår står högt på min önskelista.

Första kommentaren

Min dotter tittade på mig idag och undrade om jag varit hos frissan. Det var 3 veckor sedan jag var där men hon tyckte att håret såg nyfriserat och blankt ut. Ungefär som det brukar se ut ett par dagar efter klippning. Dock känns det som att det är dags att klippa det igen. Så frågan är om det inte växer snabbare nu.

Växer så det knakar!!!

Hittills har jag bara ett "problem" med Priorin! Om man nu kan kalla det så! Mitt hår har alltid växt ganska snabbt, men nu har det tydligen lagt in en högre växel! 😊 Då jag har en kort frisyr, innebär det att jag är tvungen att besöka min frisör ännu oftare! (Inte så att han klagar! 😉) Tappar hår gör jag knappt alls längre, det känns underbart!

Ask ett slut...

Har nu använt första asken, tyvärr så tappar jag lika mycket hår, men har fått som skäggstubb i hårbotten så det ska bli spännande och se hur det nya håret blir...Hoppas det vill stanna kvar på huvudet...

En månad...

I morgon har jag använt Priorin 1 månad!

Kan tyvärr inte säga att jag märker någon skillnad, tappar lika mycket hår som tidigare. Fortsätter dock med stort hopp om en förbättring med tiden:-)

En månad med Priorin

Nu har jag snart använt Priorin 1 månad!

Kan inte säga att jag märker någon större skillnad än, kanske tappar jag något mindre hår, tycker även att mina naglar blivit starkare!? Hoppas att det är en positiv bieffekt.

Jag kör på och hoppas att håravfallet minskar ytterligare och att jag ska få tillbaks mitt fina hår som jag tappat!

 

Priorin

Har använt en kartong nu och känns som mitt hår börjat bli lite glansigare och tappar mindre hår.  Nöjd än så länge och hoppas jag fortsätter vara nöjd. 

Jippie

Jag är så glad för efter 1 månad med Priorin fick jag en kommentar av en kund igår.

"Vad fin Du är i håret, det är så fin lyster". Då var de tändå  inte nytvättat för dagen.

Jag märker mindre håravfall, det håller sej nytvättat längre och känns annorlunda överhuvudtaget. Har varken bytt schampo eller balsam. Jag är jättenöjd. Så kul att få vara med i detta. Tack ;-)

Snart 4 veckor..

med Priorin. Tappar fortfarande m i n s t lika mycket hår som innan jag började med Priorin 😒 Men, men.. än ger jag inte upp! Gläds med er som märker skillnad och hoppas att jag också får göra det snart! 😜 Förresten mår jag inte illa längre, vet ej om det hade med Priorin att göra?! Men det är ju positivt iaf! 😃 

Normalt håravfall

Märker ingen större skillnad på håravfallet. Sparar håret i små kuvert för att kunna utvärdera senare. Kanske är det så att min upplevelse av att mitt håravfall var stort egentligen bara är normalt håravfall. Ger inte upp hoppet om att Priorin ändå är bra för hårkvalitén. Ska snart till frissan och väntar spänt på att få ett utlåtande av henne.

Ingen skillnad ännu

Har nu ätit priorin i ca 3 veckor, men ser fortfarande ingen skillnad. Tycker att jag tappar lika mycket hår varje dag

som innan. Behöver kanske ge det lite mer tid innan jag slutar hoppas.