Wow!

Brukar ALDRIG få chansen att testa något och är jätteglad för att jag får möjligheten att testa Priorin! Efter graviditet är mitt hår inte vad det brukade vara :(.

Testpilot

Oj, vad kul att bli utvalt till testpilot för Priorin. Ska verkligen bli spännande och se om det blir någon förändring. Har väldigt tunnt och livlöst hår just nu, för att inte tala om hur mycket hår jag tappar vid varje tvätt.

Hoppas

Vad kul att man blev utvald som testpilot:) Ser verkligen fram emot att testa detta och hoppas verkligen att det fungerar. Det känns som att jag har testat allt utan resultat så nu har jag STORA förhoppningar! Har testat allt från kappslar till olika oljor men "fäller" fortfarande som en hund, det är ett under att jag fortfarande har hår på huvudet:)

Nu kör vi!

Har tappat mycket hår efter amningen och tycker det blivit värre och värre trots att min dotter är ett och ett halvt år. Ska bli spännande och se om Priorin kan ge mitt hår tillbaka!

Taggad!

Känner nog som alla andra som blev utvalda supertaggad inför denna uppgift. Äntligen kan jag få tillbaka mitt tjocka, glansiga hår.

Hade hört om att det skulle finnas hjälp för att få tillbaka håret till sitt forna glansdagar och när möjligheten att få testa Priorin dök upp, var jag inte sen med att söka.

Längtar tills paketet dimper ner i brevlådan!