Bättre kvalitet!

Ser fram emot att kvalitén på mitt hår förbättras så att jag kan göra mig av med alla produkter som behövs just nu. Fäller inte så mycket, men även det hade varit en trevlig bieffekt. :)

Yes! Äntligen ska jag få prova

Jag blev så glad när jag blev utvald. Jag har länge kämpat med håravfall. Sedan jag insjuknade i diabetes har mina problem bara blivit större. Jag har testat många preparat inom hälsokosten, men ännu inte Priorin. Jag har hört mycket bra om Priorin och det ska bli spännande och se om jag får tillbaka spänst och volym i mitt hår.

Släpp fram mitt hår!!

Öppnade min mail med spänning och fått svaret jag väntat.Test pilot för priorin blev jag! Då kör vi och hoppas håret växer ut lika vackert som det än gång var. Men mina sju härliga graviditeter och senare sjukdom och dess mediciner så tappade jag mitt hår och det blev livlöst. Tänker låta er följa detta med uppdaterande bilder och mina ord. så nu kör vi med lite hjälp från priorin så hoppas jag att mitt vackra hår kommer fram igen.

Yes!

Jag blev utvald hela vägen! :D

Ser fram emot att förhoppningsvis få tillbaks mitt tjocka välmående hår. ^^
Efter flera år med depression o sedan få veta att man har både nån form av reumatism o fibromyalgi sätter sina spår . . . Lägg sen till allmän obalans i kroppen, arbetslöshet, 'bråk' med AF, åtgärdsprogram o banker, samt att jag under sommarmånaderna måste bleka mitt mörka hår för att klara av solgasset.
Så jag mkt glad jag både får prova Priorin, samt att jag (peppar peppar) fått tid till vuxenpsyk! ^^

Kanske denna höst kan bli bra till skillnad av året hittills? ^^

Hoppas på under efter min GBP op

Men hur lycklig blev jag inte när jag blev utvald:-D!! Efter att ha tappat hur mycket hår som helst och gått från att ha jättetjockt hår till att ha tunnt hår efter min Gastric bypass operation för 3 år sen så hoppas jag på underverk:-)  Längtar till det är dags att köra igång!!

Stora förhoppningar.

Är så himla glad att jag ska få testa Priorin. Fick mitt tredje barn för ett år sen och har tappat massvis med hår efter det. Provat Hair Volume innan men märkte ingen skillnad. Man har ju hört att priorin är det som fungerar bäst så nu ska det bli kul att känna och se efter resultat.

Hoppfull/ Emma

Vad roligt! =D

Fick precis veta att jag blivit utvald som testpilot för Priorin och det ska bli så intressant! Har problem med håravfall och att håret är trist och glanslöst. Nu får tiden utvisa om det här kommer att hjälpa eller inte. =)

Roligt!

Instämmer med alla andra, ska bli väldigt spännande att se om detta kan hjälpa mitt tunna tråkiga och slitna hår. Ser fram emot leveransen av tabletterna!