Spännande,

Nu ska det bli väldigt spännande att få testa Priorin på mitt trista, tunna och ganska livlösa hår. Kommer det att funka? Blir håret starkare? Blir det tjockare(hoppas, hoppas, hoppas)? Det får visa sig under perioden som kommer, men spännande blir det!

Vad kul!

Nu är det bara att vänta på att tabletterna skall komma, hoppas att det kan hjälpa mig. Inte så kul med allt hår på kudden som man får rolla bort nästan varje dag.

Hoppas

Jag hoppas att Priorin ska fungera har sprött torrt å livlöst hår har även hår av fall! Kul att jag fick vara med att testa! detta ser jag fram imot :) Spännande :)

Priorin

Skoj att bli utvald till testperson. Tappar mycket hår,hoppas verkligen att Priorin kommer hjälpa mig.

Priorin

Jag har haft problem med mitt hår en längre tid. Har tappat jättemycket hår och kvaliten är dålig. Så torrt och sprött. Hoppas att Priorin kan hjälpa mig. Så glad att jag har blivit utvald till testpilot :)

Priorin

Åh så kul att få va med o testa detta!! Tappar mycket hår just nu o det känns risigt. Ska bli kul o se om man kan få några förbättringar

Spännande!!

Jippi, vad glad jag är över att ha blivit utvald att få prova Priorin! Mitt hår har blivit så tunt och jag tappar massor av hår varje gång jag tvättar det.. :( Men det här ska bli spännande! Att se om det verkligen hjälper? På r i k t i g t!? :D

Woohoo!

Detta ska verkligen bli spännande. Mitt hår är i ganska taskigt skick just nu, så det ska bli intressant att se vad som händer med det när man börjar med Priorin.