Andra veckan

Har nu ätit Priorin i en dryg vecka och kan konstatera att det känns bra.

Första dagarna mådde jag lite illa, men det har gett med sig.

Har nu två stycken kuvert med hår som jag sparat, en tuss från dagen jag började med tabletterna och en tuss från när jag ätit en vecka. Ingen direkt skillnad ännu, men så ska det ju vara...

 

Tror det börjar hända nåt!

Har nu tagit Priorin ca.1 vecka, och det verkar som om det börjar ha någon effekt! Inte så att jag slutat tappa hår, men inte lika mycket hår att ta bort i duschen! Ser fram emot att se hur det fortsätter att utveckla sig! Hoppas på det bästa! 

 

Bättre hår önskas!

Har ätit priorin drygt en vecka nu. Tog kort innan jag började för att kunna jämföra. Till vänster hårborstning, sen hår i sil efter tvättning, sen borstning efter tvättning. Glömde tyvärr ta kort på borstning när håret torkat. Brukar vara ännu mer då! Hoppas verkligen dessa tabletter hjälper. Skulle nog aldrig prova dem om jag fick köpa dem utan att veta om de funkar. 

Snart en vecka...

Jag har snart ätit mina tabletter i en vecka och måste nog säga att jag tycker mig märka lite skillnad. Det känns starkare på nått sätt, det faller inte alls av lika mycket hår i duschen som det brukar. Det har faktiskt halverats, jag hoppas att det inte vara va en tillfällighet. Och när jag tar av hårbandet så  sitter det inte längre fast x antar hårstrån utan det kanske bara följer med ett. Sedan känns det tjockare. Men aom sagt hoppas att det inte är inbillning. Det skall ju tydligen ta ca 4 veckor innan man märker någon skillnad och då skall den vara ganska liten. Mm men jag hoppas fortfarande:)

1 vecka

Jag blev verkligen glad att jag blev testperson till priorin och redan dagen efter att jag fick dom så började jag. Igår var det exakt en vecka sedan jag började med mina priorin. Jag har ännu inte märkt någon större skillnad på mitt hår. Men en sak jag märkt är att mitt hår har blivit mycket mjukare än tidigare. 

Jag ser verkligen fram emot att se hur priorinet kommer funka. Och hoppas jag får tjockare hår av de. 

 

MVH
Camilla

Äntigen!!!!

Nu har tabletterna kommit och jag började äta dem i förrgår. För att själv kunna se om det händer något så tog jag en bild av min numera ganska tunnhåriga skalp. Jag hoppas verkligen att detta fungerar. I dagsläget vet jag inte vem som tappar mest hår, katten eller jag.

Första veckan

Då var man igång, hoppas hoppas det ska funka! Tänk att kunna tvätta håret utan att det lossnar ett stort sjok, slippa hår ÖVERALLT! Men det är hala små rackare, de vill gärna flyga iväg. Sen tycker jag att det är lite dumt att eftersom man ska ta 2 om dagen, då borde det vara jämt antal på en karta, och så är ju inte fallet.

Hårfager

Har nu hämtat ut Priorin. Fick tyvärr magsjuka och har bara tagit dem en dag. Stod framför spegeln i morse och riktigt memorerade mitt hår. Vill verkligen att det ska göra susen med Priorin! Hoppfull!

Glad

Fick hem Priorin packetet i torsdags så jag är nu i full fart å testar desse kapslar! i dag är det onsdag och det har gått snart en vecka! Faktist så tycker jag det skett förändring redan tycker att mina hårstrån blivit lite tjockare! (Kan ju vara inbillning också men det tror jag inte på) Jag tror faktist att hårstråna är tjockare nu KUL :)

Start

Fick hem priorin i söndags, så nu är det tredje dagen jag tar tabletterna. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir. Har alltid haft ett tjockt, livfullt hår, men på sista tiden har jag tappat väldigt mycket hår. Min sambo klagar på att det är hårstrån överallt och det är nästan så jag inte kan ha utsläppt, för då känns det som håret bara faller av.

Min önskan är att håret ska bli som det en gång varit, långt, tjockt och livfullt! Får se hur tre månader av priorin påverkar håret! 

Paketet hämtat. Förväntningsfull!

Tjooohoo, kan inte beskriva hur glad jag blev när jag såg att JAG skulle få testa Priorin! :) Har funderat länge på vad som kan hjälpa mig mott mitt torra hår och min eksem i hårbotten. Håravfall sen 2 år tillbaks också ska vi inte tala om. Nu hoppas jag detta är nåt som får mig att vilja fortsätta med det. Ska börja ta första tabletterna imorgon, exiting!! :P

Då sätter vi igång då

Paketet hämtat och igår började jag käka kapslarna. De är ganska stora men slinker ner lätt och jag kommer att ta mina efter frukosten. Nu gäller det bara att lyckas komma ihåg att ta dom varje dag och hålla tummarna för att de gör nytta! Jag förväntar mej att skillnaden ska vara synlig för blotta ögat så jag kommer inte att dokumentera mitt håravfall, märker jag inte någon skillnad på hårets kvalité och på hur det känns och ser ut så anser jag att tabletterna inte fungerar. För att jag ska själv köpa dom och fortsätta använda dom så tycker jag att skillnaden ska synas tydligt.