Helt otroligt!

Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk när jag började med Priorin! Hur ska ett piller kunna hjälpa så mycket mot håravfall?! Men nu är jag helt övertygad!!! Knappt ett hårstrå i duschen längre! Även sonen kom med kommentaren - Mamma dom där tabletterna verkar ju funka, det är inte hår överallt längre!! Hahaha! Det växer även snabbare! Har en kort frisyr,så det märks på en gång! Idag ska jag till frisören, får se vad han säger! Hoppas ni andra fått lika bra resultat som jag! 

Jo ta mig 17...

Ta mig 17 jag tror faktiskt att det blivit lite bättre. Jag tänker framförallt på när jag borstar håret nör det är torrt, när det är blött tappar jag fortfarade en del men det är nog inte så ovanligt... Spänningen forstätter :-)

 

 

Ett tag har gått

om det är två veckor eller tre veckor vet jag inte. Men jag har iaf märkt skllnad. I duschen tappr jag inte en hälften så mycket hår som jag gjorde innan...Happy! Och i hårborsten fastar nästan inget alls..More happy, Drar jag i håret faller inte nått av....Ja jisses jag är happy!!! Och vad som är ännu bättre om jag känner i hårbotten så känns det som om man inte rakar benen på ett tag, kan det va mina nya polare som kommer på besök kanske...:) Jag hoppas på det iaf:)

Efter 3 veckor.

Innan jag började med priorin tappade jag stora mängder hår. Och som ni ser gör jag fortfarande det. Jag har fött 2 barn med bara 21 månaders mellanrum och efter det har mitt hår bara rasat. Innan jag duschar plockar jag bort lösa hår och så här mycket hår blir det innan varje dusch... Skrämmande! Hoppas verkligen att Priorin kommer hjälpa mig.

Tredje veckan

Hur gärna jag än vill, så märker jag ingen skillnad än.

fortfarande fulla borsten med hår o äckligt mycket som ramlar vid hårtvätt.

Men jag hoppas o tror på bättring!

Två veckor med Priorin

Då har det gått ca två veckor sedan jag började äta Priorin, än kan jag inte påstå att jag har märkt någon större skillnad. Jag tappar fortfarande en hel del hår och hårbotten har inte blivit bättre. Bilderna är från dagen då jag startade, svårt att se hur det ser ut men ni ser på ett ungefär vart jag startade. Jag hoppas kunna se skillnad, ska ta bilder efter varje månad. 

/Emmeli

Det fungerar...

Har nu ätit i två veckor och jag ser redan resultat! 

Samma dag som jag började med tabletterna sparade jag håret som lossnat när jag borstade mig på morgonen. Så har jag nu gjort sammalagt tre gånger och här ses resultatet:

:-D

Tredje vecka

 Hej, jag har börjat min tredje vecka i dag men de syns inte mycket skillnad.Det kan hända att det blir inte så mycket hår efter man har duchat eller borstar håret. Hoppas att det ska blir mucket bättre.

Kanske...

börjar jag märka en skillnad eller så är det bara för att jag vill det..

Jag tycker mitt hår verkar ha blivit tjockare i allfall så idag ska jag fira det med att lägga i lite ny färg och hoppas jag blir höstfin!

Fredag och inne på andra kartan!

Det rullar på med tabletterna, har bara glömt ta dom en dag. Haha. Det är bra för att vara jag. Dock märker jag ingen skillnad än, tror jag. Dock läste jag att nån hade mått illa, det har jag också. Vet dock inte om det är tabletterna eller vad det kan bero på. Men mått illa på dagtid, nästan bara innan lunch, lite yrsel och svårt att äta. Har nu gått några dagar utan att jag känt nåt av illamåendet, så jag får väl hoppas att det var nåt virus!

nu ska jag ta och njuta av min lediga dag! Ta hand om er. Trevlig helg!

14 dagar..

har jag nu ätit Priorin. Kan tyvärr inte påstå att jag märker någon skillnad. Men det "ska" man väl egentligen inte kunna göra ännu?! Läste i tidigare inlägg att någon mått illa.. och det har faktiskt jag också. Men satte det aldrig i samband med Priorin. Är det någon fler som också mått illa? 

Ingen skillnad ännu

Men läste att det tar lite tid och beväpnar mig med tålamod...

Ska till frissan imorgon och får väl höra med henne om hon märker någon skillnad. Kan kanske vara lättare för henne att se?!

/Johanna

Härligt

Har använt Priorin n i 16 dagar. Jag tycker att håret har blivit bättre redan.

Mitt långa hår är inte lika trassligt och det känns luftigare och håller sej bättre efter tvätt. Jag är väldigt nöjd hitills.

Återkommer här på bloggen längre fram

6 dagar!

Har nu testat Priorin i 6 dagar och märker ingen påtaglig skillnad, är dock superförkyld så hela min energi går åt att jobba och äta. Har tagit kort på mitt hår och ska ta ytterliggare 1 kort i veckan för att försöka se skillnaderna.

Spännande är det i allfall!